Predstavitev in vizija

Predstavitev in vizija

V nepremičninski agenciji NEPREMIČNINE 1A vam strokovno svetujemo in vodimo skozi celoten postopek prodaje oz. nakupa nepremičnine ter oddaje oz. najema nepremičnine.

Pri delu nas vodi poštenost, strokovnost in nepristranskost. Z našimi izkušnjami vam zagotavljamo celovito ponudbo na enem mestu ter vam prisluhnemo glede vaših težav v zvezi z nepremičninami ter vam svetujemo kako in kaj.

Zraven osnovnih storitev prodaje oz. nakupa, oddaje oz. najema vam svetujemo tudi glede ocene tržne vrednosti določene nepremičnine, urejanje dokumentacije za določeno nepremičnino, urejanje podatkov glede nepremičnine pri Geodetski upravi, pridobivanja energetske izkaznice, urejanja ugodnega kreditiranja, gradnje objektov na ključ oz. do odločene faze,….

Naše partnersko gradbeno podjetje ALDA ALDI d.o.o. vam lahko zgradi objekt po vaših željah in načrtih ali vam le te skupaj pridobimo in zgradimo tudi za trg kot investicijo.

Za sestanek se lahko dogovorimo preko telefona 080 80 72 ali 041 343 973 in preko maila marko@nepremicnine1a.si in se oglasimo pri vas, najdete pa nas na naslovu Kardeljeva cesta 73, Maribor.

S strokovnim in korektnim delom do vseh udeležencev v postopku prodaje želimo pridobiti zaupanje novih strank.

Na enem mestu ponujamo celotno storitev v postopku prodaje nepremičnin. Spremljamo Vas od prve zamisli po novi nepremičnini, preko izoblikovanja želja in zamisli do uresničevanja le teh, izbiri lokacije ter uravnoteženja le teh z finančnimi možnostmi, do nakupa in Vam tako zagotovimo prijetno in varno izkušnjo poslovanja z nepremičninami.